McGregor prezradil, ako chce ukončiť Chandlera: Rozbijem ho tak, že ho ani doma nespoznajú

Zdroj: Instagram/thenotoriousmma

Najočakávanejší návrat v histórii MMA? Aj tak by sme mohli nazvať situáciu okolo Conora McGregora (22-6), ktorý sa už v júni vráti do zápasového kolotoča. Na podujatí UFC 303 si zmeria sily s Američanom Michaelom Chandlerom (23-8). Fanúšikovia si od tohto duelu sľubujú atraktívnu prestrelku, ktorá by sa mala zapísať do dejín bojových športov. Dopomáha tomu aj interview so svetoznámym Írom, v ktorom nešetrí sebavedomými vyjadreniami.

V rozhovore pre The Mac Life predostrel, čo od tohto duelu očakáva. Michael Chandler je pre mňa dokonalý typ súpera, pretože sa rád necháva mlátiť, a ja som zase ten, kto niekoho rád mláti,“ cituje portál Top-Fight McGregorove slová. „Takže mu rád vyhoviem a rozbijem ho tak, že ho ani doma nespoznajú. To však za predpokladu, že ho vôbec budú mať možnosť spoznať,“ ostro svojmu súperovi pripomenul, že do klietky ide s bývalým dvojnásobným šampiónom UFC.

Jeho devízou je jednoznačne postoj, ktorým pred pár rokmi zdemoloval takmer všetkých súperov. „Vyhrám na KO kopom do hlavy. Vyskúšam si svoju novú oceľovú nohu a trafím s ňou Chandlera priamo do gebule. Keď jeho duch opustí telo, tak uvidí sám seba ležať na podlahe. Toto je čas pre mňa, aby som zažiaril. A ja vážne zažiarim,“ navnadil fanúšikov na tento dlho očakávaný moment.

„Bude to tá najväčšia show, akú si môžu fanúšikovia len dopriať. Mystic Mac je späť, bejby, zapamätajte si moje slová!“ odkázala na záver jedna z najvýraznejších postáv MMA scény.

Jeho oponent však nebude jednoduchou prekážkou. Michael Chandler patrí medzi svetovú elitu hlavne pre jeho komplexnosť. Bývalý šampión Bellatoru sa síce najkomfortnejšie cíti v postoji, ale ani zem mu nie je cudzia. Dôkazom toho je aj jeho sedem ukončení na submisiu. Svoje prednosti bude môcť ukázať už 29. júna. S Írom budú zápasiť vo weltrovej divízii, v ktorej sa Notorious naposledy predstavil proti Donaldovi Cerronemu. Ako tipuješ, že to dopadne?

Viac čerstvých informácií zo sveta bojových športov nájdete na webe MaxMMA!

Zdroj: MaxMMA.sk Autor: Samuel Valent